Kérjük, forgassa el az eszközt
vagy váltson teljes képernyőre böngészőjében,
majd frissítse az oldalt!

Élő Közvetítés

Védett tartalom! Élő közvetítéseink megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

Regisztráció Szükséges

Az élő közvetítés megtekintéséhez regisztrálnia kell magát rendszerünkben! Amennyiben már regisztrált, kérjük, jelentkezzen be!

Váry István előadása: A töviskereszt titka - 1. A szántói kő
2018. január 23. kedd, 18:00 órától

Előadásunk: 5 Euró, 6 órás hozzáféréssel.
Jegyvásárlás: belépést követően, az előadás napján 16:00 órától!

A fizetési rendszer automatikusan elvégzi a pénznemek közti konverziót, így nem szükséges, hogy a számlán a pénzösszeg Euróban álljon rendelkezésre!

Regisztráció

Honlapunkon a látogatók szabadon böngészhetnek, azonban bizonyos funkciók és védett tartalmak csak regisztrációt, illetve regisztrált tagként történő belépést követően érhetők el. Többszintű regisztráció létezik, az Élő közvetítés megtekintéséhez Alap regisztráció szükséges:

Alap regisztráció:

(Felhasználó név, jelszó, e-mail cím) Szükséges az előadásokra történő online helyfoglaláshoz, az élő közvetítés megtekintéséhez és a videótárból történő kölcsönzéshez, az ingyenessé tett videók megtekintéséhez, fényképek feltöltéséhez, hozzászólások és fórumbejegyzések írásához. Az alap regisztrációval automatikusan regisztrál a hírlevélre is.
Kérjük érvényes, rendszeresen használt e-mail címet adjon meg. A hibásan megadott e-mail címeket, az érvénytelenné váló vagy inaktív postafiókokra mutató e-mail címeket a rendszer automatikusan törli.

A regisztráció a regisztrációs űrlap valós adatokkal történő, megfelelő és hiánytalan kitöltésével indul. Amennyiben a Felhasználó nem ad meg adatokat, vagy nem megfelelő formátumban adja meg az adatokat, vagy olyan felhasználó nevet választ, amely már létezik, a regisztráció újra kezdődik mindaddig, amíg a regisztrációs űrlap kitöltése nem teljes és hiánytalan, vagy nem ütközik már létező regisztráció egyedi azonosításra alkalmas adatába.

A regisztrációhoz szükséges annak megerősítése, hogy Felhasználó ismeri és elfogadja az Adatvédelmi és Felhasználói Szabályzatot.

A regisztráció a megadott e-mail címre érkező levélben található megerősítő linkre való kattintással jön létre. Kérjük, csak egyszer aktiválja a megerősítő linket, és ugyanarról az eszközről, amelyiken a regisztrációt elkezdte! Sikeres regisztrációt követően kérjük, jelentkezzen be, így tovább tud majd lépni a honlap védett tartalmaihoz.

Megadott adatait a későbbiekben a rendszerbe történő bejelentkezést követően módosíthatja vagy törölheti.

A Két Hollós könyvesbolt ügyfelei az oldalon történő regisztrációval elfogadják, hogy a Két Hollós könyvesbolttól e-mailben hírlevelet kapnak. Amennyiben le akarnak iratkozni hírlevelünkről, azt a hírlevélben található linken tehetik meg.

Köszönettel, Két Hollós Könyvesbolt