Két Hollós Könyvesbolt
következő rendezvényünk
MOLNÁR V. JÓZSEF előadása: Kalendárium - az esztendő körének szokásrendje
Időpont:
2017. október 24. 18:00
Helyszín: Két Hollós könyvesbolt (Bp. 1081 Kenyérmező u. 3/a. telefon: 299-0032)
Írások
Anonymus
Egyéb
Gönczi Tamás
Kardos Géza
Kézai Simon
Legendák
Miklósvölgyi János
Molnár V. József
Nyers Csaba
Paksi Zoltán
Pap Gábor
Práczki István
Révay Péter
Sárosi Zoltán
Szántai Lajos
Végvári József

Szerzők
Vásárlási információk

On-line áruházunkban regisztráció nélkül barangolhat, tájékozódhat az akciókról és termékekről. A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg.

Amennyiben vásárolni szeretne az alábbi lehetőségek kínálkoznak: 

  • Ügyfélszolgálat: (06-1) 299-0032

A megtekintett és megvásárolandó termékek listáját telefonon, faxon vagy e-mailben juttathatja el munkatársainknak. 

  • Internetes vásárlás:

A vásárlás megkezdése előtt regisztrálnia kell a rendszerben. Megrendelni csak azon termékeket tudja, amelyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. A kosár használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyeznie szükséges. 

A vásárlás 3 lépésből áll: 

1. lépés - Regisztráció

2. lépés - Megrendelés

Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét. Kérjük adja meg a megrendeléshez szükséges adatokat. A "Megjegyzés" rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a "Megjegyzés" mezőt kivéve minden csillaggal megjelölt mező kitöltése kötelező! 


3. lépés - Ellenőrzés

Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. A "Vissza" gombra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, az "Elküld" gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. 
A megrendelést kollégáink ha szükséges, telefonon is visszaigazolják és pontosítják, valamint tájékoztatást nyújtanak, ha a kért termék nincs raktáron!

A megrendelt termékek postai utánvéttel kerülnek feladásra.  Ennek összege függ a csomag méretétől, súlyától és a cím távolságtól. Minden esetben, a mindenkor érvényes postai díjszabást vesszük alapul.

Amennyiben személyesen szeretné átvenni bármelyik termékünket, kérjük azt NE az oldalon történő megrendeléssel tegye, hanem hívja a Két Hollós könyvesboltot a 299-0032-es telefonszámon. Az itt leadott személyes átvételű megrendelések azonnal törlésre kerülnek.


OLDALUNK HASZNÁLATA:

Elkészült hát portálunk. A magyar műveltség összefoglaló honlapja lett. Megtalálsz itt mindent, ami HITELES, és amire méltán lehetünk együtt büszkék. Ezzel egy időben megszűnt a dobogommt.hu oldal. De ne bánd! minden meg van itt is ami ott volt... 

Regisztrálni csak annak kell aki online boltunkat szeretné használni. Ezt a lehetőséget a honlap legtetején találod meg.

KÖNYV-DVD rovatunkban, ugye mondanom sem kell ,hogy könyvesboltunk kínálatát találod meg.

Az ELŐADÁSOK-ból értesülhetsz a legfrissebben a nálunk történő eseményekről.

KIRÁNDULÁSOK - melyeken már annyian részt vettetek - minden fontos információt tartalmaz ország és világjárásainkról

HÍRLEVELünkre bárki feliratkozhat, hogy mindjárt első kézből és időben értesüljön a velünk kapcsolatos eseményekről.

TANFOLYAMOK rovatunkban a hétvégéken tartandó képzések pontos leírását, időpontját találod.

ÚJSÁG ARCHÍVUMUNKBAN megtalálod a Dobogó és a Dobogókő című újságok régebbi számait, melyet letöltés után PDF formátumban el is olvashatsz.

YOUTUBE-csatornánkon több mint 70 felvétel közül válogathatsz kedvedre.

IDEGENNYELVŰ oldalunk jelenleg 2 nyelven áll rendelkezésedre. Angol és román nyelven elérheted a szerves műveltség legfontosabb írásait, Molnár V. Józseftől kezdve Obrusánszky Borbálán át egészen Pap Gáborig igen széles skálán találsz itt olvasni valót.

Elhagyva a fejlécet lejjebb "tekerve" az oldalon nagyon fontos HÍREKhez juthatsz, ŐSTÖRTÉNETünkel, RÉGÉSZETünkkel,HAGYOMÁNYunkkal kapcsolatban.

Tovább haladva lejjebb, a könyvesbolt kínálatában található legújabb könyvekről, DVD-kről kaphatsz információt. Majd még lejjebb az éppen aktuális akciónkról tájékozódhatsz, és legalul megtalálod, hogy TOP 5 termékeinket... illetve a vásrálási információkat is itt leled meg...

Portálunk bal oldalán - a magyar naptár alatt - megtalálhatod a KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÜNK ablakát, melynek alján egy óra visszafelé számolva az időt figyelmeztet hogy mennyi időd is van még a Két Hollósba érni...

Ha ugyanitt lejjebb "tekersz", akkor az ÍRÁSOK menüpont alatt olyan szerzők műveit találod meg, akiket mi nagyon fontosnak tartunk, és akik eddig is irányt mutattak számunkra. (Remélhetőleg a te számodra is)

Amennyiben ezek után még mindig van kedved lejjebb tekerni a baloldalon, akkor SZERZŐK címszó alatt kedvedre válogathatsz a szerves műveltség legjobbjainak művei közül.


AZ OLDALT NEKED KÉSZÍTETTÜK! JÓ BÖNGÉSZÉST!