Kérjük, forgassa el az eszközt
vagy váltson teljes képernyőre böngészőjében,
majd frissítse az oldalt!

Könyvesbolt

Ön-tér-kép című könyv rendelési adatlapja

 • 2013-ban kezdtünk dolgozni a magyar nemzet lelkiállapotának feltárásán, megfogalmazásán. Módszerünk a nemzetállítás technikája volt. A nemzet lelkében megőrződött, elfelejtett, illetőleg elfelejtetett, vagy hazug és hamis ÖN-KÉP-re kérdeztünk rá, megpróbáltuk előhívni a nemzet emlékezetéből azokat a drámai történéseket, amelyek meghatározták, és a mai napig meghatározzák a magyar nemzet lelki állapotát.
  A nemzet sorsát befolyásoló, meghatározó évszázados, évezredes történelmi események lenyomatát a nemzet lelkületének tudattalanja őrzi. A rendszerek működésében mindig ott van a kiegyenlítődésre való törekvés, amelyet a rendszer lelkiismerete vezet. Nincs tett

  következmény nélkül, legyen az belülről, vagy kívülről jövő bűn a Nemzet ellen. A munka előrehaladtával egyre inkább nyilvánvalóvá vált, hogy olyan anyag birtokában vagyunk, amelyet a film után könyv formájában is közre kell adnunk. Bízunk benne, hogy könyvünk segíti a személyes öngyógyítás folyamatát, és a Magyar Nemzet önmagára találását, gyógyulását.

   

  Zseni Annamária - Jelenczki István Ön-tér-kép

  Szerző: Zseni Annamária - Jelenczki István
  Cím: Ön-tér-kép
  Kategória: Magyar ezotéria

  ISBN szám: 978-963-12-8035-7
  Formátum: B5
  Kötés típusa: Puha kötés
  Terjedelem: 352 fekete-fehér oldal oldal
  Ár: 6800 Forint

  Megjegyzés:

  A kosárba téve: 0 db