Kérjük, forgassa el az eszközt
vagy váltson teljes képernyőre böngészőjében,
majd frissítse az oldalt!

Könyvesbolt

A világ aranyos szegelete című könyv rendelési adatlapja

 • Prof. Shohotu Faisi japán őstörténet kutató kérdése: „Miért van az, hogy a világ egyetlen nemzete a magyar, amelynek származását, történelmét minden más népség elhomályosítani igyekszik? Kik állnak e mögött az elhomályosítási kísérlet mögött?”

  A történelemkönyvekből megtudhatjuk, hogy 896-ban a magyarok bejöttek Európába, ezt a bejövetelt elnevezték „honfoglalásnak”. Tulajdonképpen – ahogy tanultuk – ez nem is bejövetel volt, hanem egy hanyatt-homlok menekülés, mert zavartak bennünket a besenyők. Hogy miért zavartak bennünket azok, akiket ezt követően befogadtunk és letelepítettünk, arra nincs válasz

   

  .Ez a ma is érvényes hivatalos történelem. Tudjuk, hogy ez nem igaz, de már úgy körbe vagyunk bástyázva a sok tudományos hazugsággal, hogy már ki sem látunk belőle. Folyamatosan tudatják velünk, hogy kicsik vagyunk, széthúzók vagyunk, tehetségtelenek vagyunk, alsóbbrendűek, stb., stb. vagyunk. Valamiért ez valakiknek nagyon fontos. Most jusson eszünkbe mit mondott a japán professzor, és felejtsük el, hogy mit írtak rólunk az idegenek. Próbáljuk meg felfedezni valódi történelmünket, eredjünk őseink nyomába! Talán még a japán professzor által feltett kérdésre is választ kaphatunk; „Kik állnak e mögött az elhomályosítási kísérlet mögött?”

  Szekeres Lajos A világ aranyos szegelete

  Szerző: Szekeres Lajos
  Cím: A világ aranyos szegelete
  Kategória: Őstörténet

  ISBN szám: 978-615-80352-1-7
  Formátum: B5
  Kötés típusa: Kemény kötés
  Terjedelem: 318 fekete-fehér oldal oldal
  Ár: 3900 Forint

  Megjegyzés:
  A könyv jelenleg nem kapható!

  A kosárba téve: 0 db