Kérjük, forgassa el az eszközt
vagy váltson teljes képernyőre böngészőjében,
majd frissítse az oldalt!

Élő Közvetítés - Vezér TV

Védett tartalom!

Élő közvetítéseink megtekintéséhez kérjük, regisztráljon rendszerünkbe, majd jelentkezzen be!

Az élő közvetítés megtekintéséhez regisztrálnia kell magát rendszerünkben! Amennyiben már regisztrált, kérjük, jelentkezzen be!

Fontos! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Élő közvetítés és a Videótár fizetési rendszere megújult. Kérjük, figyelmesen olvassa végig bejelentkezés után a Használati útmutatót! Tájékoztatjuk, hogy a fizetési rendszerben akkor is új regisztráció szükséges, amennyiben korábban már igénybe vette Élő közvetítés vagy Videótár szolgáltatásunkat. Ez a változás a honlapunkra történő regisztrációt nem érinti.

Élő Közvetítés

Born Gergely előadása - Szakrális földrajz - 14. rész

Időpont: november 20., szerda 18:00 óra

Közvetítésünk ára: 7 Euro
Jegyvásárlás: belépést követően, a közvetítés napján 16:00 órától

A fizetési rendszer automatikusan elvégzi a pénznemek közti átváltást, így nem szükséges, hogy a számlán a pénzösszeg Euróban álljon rendelkezésre!

Kedves Felhasználónk!

Honlapunkon a látogatók szabadon böngészhetnek, azonban bizonyos funkciók és védett tartalmak csak a regisztrációt követő bejelentkezés után érhetők el.

Regisztráció:

Regisztráció szükséges az élő közvetítés megtekintéséhez és a videótárból történő kölcsönzéshez, az ingyenessé tett videók megtekintéséhez, az előadásokra történő online helyfoglaláshoz, fényképek feltöltéséhez, hozzászólások és fórumbejegyzések írásához.
Szükséges adatok: Felhasználó név, e-mail cím, jelszó, jelszó megerősítése

A regisztráció a Regisztrációs űrlap valós adatokkal történő, megfelelő és hiánytalan kitöltésével indul. Kérjük, figyelmesen olvassa el a kitöltéssel kapcsolatos tudnivalókat!
Amennyiben a Felhasználó nem ad meg adatokat, vagy nem megfelelő formátumban tölti ki az űrlapot, illetve olyan felhasználó nevet választ, amely már létezik, a regisztráció újra kezdődik mindaddig, amíg ezek kitöltése nem teljes és hiánytalan, vagy már létező regisztrációs adatba ütközik.

Az Adatvédelmi és Felhasználói Szabályzat megismerése és elfogadása elengedhetetlen feltétele a regisztrációnak.

A Felhasználó az általa megadott e-mail címre érkező levélben található linkre kattintva fejezi be a regisztrációt. Kérjük, csak egyszer aktiválja a megerősítő linket, és ugyanarról az eszközről, amelyiken a regisztrációt elkezdte!

Sikeres Regisztrációt követően a honlap védett tartalmainak eléréséhez minden esetben Bejelentkezés szükséges. A honlap főoldalán a bal felső sarokban található kulcs ikon színe jelzi a Bejelentkezés állapotát.

Kijelentkezve
Bejelentkezve

Az élő közvetítés és a videótárból való kölcsönzés harmadik fél, külső streaming szolgáltató bevonásával történik. Az élő közvetítés megtekintéséhez és a videótárból történő kölcsönzéshez elküldött fizetési adatokat (beleértve a bankkártya számát) nem a Két Hollós könyvesbolt, hanem szolgáltató partnerünk gyűjti. A külső szolgáltatók kizárólag a szolgáltatás nyújtása céljából jogosultak az elküldött személyes adatok gyűjtésére és használatára.

Köszönjük, hogy együttműködik velünk honlapunk sikeres működtetése érdekében!
Két Hollós Könyvesbolt