Kérjük, forgassa el az eszközt
vagy váltson teljes képernyőre böngészőjében,
majd frissítse az oldalt!

Élő Közvetítés - Vezér TV

Élő Közvetítés

A Két Hollós Könyvesboltban elhangzó előadások élő közvetítése saját rendszerünkön keresztül regisztráció után, a közvetítési díj (egy belépőjegy ára, 7 Euro, azaz 2100 forint) befizetését követően tekinthető meg.

Vezér TV

Volt egyszer egy Vezér TV... És most ismét van!
A Két Hollós Könyvesbolt régi elhatározása volt - több mint 8 évvel ezelőtt -, hogy létrehoz egy olyan televízió csatornát, mely abszolút politikamentes és amely kizárólag a magyar értékekre helyezi a hangsúlyt.
Ez a terv - akkor 3 éven keresztül testet öltött. Akkor prózai okok miatt lett vége... Most viszont újraindítjuk!
A televízió neve továbbra is: Vezér TV.
Műsorainkban éppúgy megtalálható lesz vers, próza, színház, film, komolyzene és könnyűzene, mint a néptánc, a néphagyomány és az őstörténet.
Sok-sok saját magunk alkotta műsorral készülünk. Többek között ismét lesz Iskolatévé, melyben a magyar nyelv, a történelem és a matematika kiemelt szerepett kapott.
De itt lesz látható számítástechnikai magazinunk is. Esténként magyar népmesét fogunk mondani a gyerekeknek.
Élő közvetítéseket láthat a Két Hollós Könyvesbolt előadóterméből. Saját műsorral jelentkezik Szőke István Atilla (a nagyszerű költő), Karakas Zoltán a Magyar Dudazenekar vezetője, illetve Hintalan László János (a magyar zene és népzene kiváló ismerője) és természetesen rendszeresen beszélgetünk Szántai Lajossal, Pap Gáborral és Molnár V. Józseffel is.
Rajtuk kívül még rengeteg kiváló kutató kap lehetőséget, hogy bemutathassa legfrisebb kutatási anyagát.
A Vezér TV jelenlegi műsorán egyelőre ismétlések lesznek láthatóak, méltán népszerű műsorainkból.

A Vezér TV közvetítése saját rendszerünkön keresztül regisztráció után, a közvetítési díj (7 Euro, azaz 2100 forint) befizetését követően tekinthető meg.

Reméljük, elnyeri tetszésüket munkánk, és minél többen néznek majd egy olyan tévét, amely végre "nekünk", "rólunk" szól.

Ha szeretné támogatni a tévé munkáját, kérjük terjessze létét! Illetve, ha szándékában áll tevékenységét, termékét, áruját vagy programját hirdetni, mi nagyon szívesen állunk rendelkezésére.
Egy igazán kedvezményes, már-már jelképes összegért, mi egy teljes hónapig sugározzuk minden nap hirdetését.

Kérjük, további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot a kethollos@kethollos.hu címen.

Célunk, hogy mindenki megismerje közös értékeinket!

Sárosi Zoltán, főszerkesztő