Hirdetőtábla

A MAI ELŐADÁS ELMARAD!

Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Két Hollós


ÚJ TANFOLYAM INDUL A KÉT HOLLÓSBAN!

További információkért (tematika) katt ide!

GYERE EL, HOGY MEGELŐZD A BETEGSÉGEKET!


KÜLÖNLEGES KÉPEK A RÉGI EGYIPTOMBÓL

Korai turizmus... A Nagy Piramis tetején teáznak...

A Nílus elárasztott partja Gizában

Élet a Piramisok mellett

(Balra) I. Seti múmiája, aki ie 1290-1279 körül uralkodott. (Jobbra) II. Ramszesz múmiája, aki ie 1279-1213 között uralkodott.

Csak úgy... mert szép...

ELŐKÉSZÜLETBEN! NEM SOKÁRA MEGJELENNEK!!!

IPOLYI ARNOLD: MAGYAR MYTHOLÓGIA 1-2

Közel másfél évszázada annak, hogy Ipolyi Arnold: Magyar Mythológia című akadémikus stílusban íródott műve megjelent. A kutatók és az érdeklődők számára ma is kiváló forrásmunka, úgy a pogány magyarok ősvallása, mitológiája és azok vallási hite és szertartásai tekintetében. Teljesebb mű a témáról azóta sem született. Nincs a magyar tudományos irodalomnak még egy olyan műve, amelyről későbbi kutatók kevesebb elismeréssel írtak volna, de amelyből legtöbbször a forrás megnevezése nélkül többet merítettek, mint Ipolyi Magyar mythológiája. A magyarok ősvallását keresve a szerző megalkotta a folklór-néprajz alapjait.

Alak: B/5

Terjedelem: 700 oldal

OBRUSÁNSZKY BORBÁLA: NAPKELETI KERESZTÉNYSÉG

Nesztoriosz tanai bámulatos gyorsasággal terjedtek el Ázsiában, különösen nagy hatást gyakoroltak az északi, lovas népekre. A szír kereskedők és misszionáriusok majdnem olyan nagy missziós tevékenységet folytattak, mint a római egyház az európai kontinensen, de ezt a sikert a hivatalos történetírás és teológia máig nem ismeri el.
Számos türk törzsnél, valamint a Tang-kori Kínában előbb ismerték meg Jézus tanait, mint Európa egyes „barbár” fejedelmei… Ma már teljesen bizonyos, hogy a Kr. u. 1. század közepén keresztények éltek a távoli Indiában, a Kaukázusban pedig felépült az első keresztény templom.

Alak: B/5

Terjedelem: 204 oldal


Miért érdemes a közvetítéseinket nézni?

Természetesen a bennük rejlő tudáson kívül, például azért, mert ezeket az előadásokat máshol nem láthatod. Nincsenek fent a youtube-on, nincsenek fent semmilyen közösségi oldalon. Még ha találsz is hasonló címekkel előadásokat az interneten, a miénk biztos hogy azoknál jóval tartalmasabb, mélyebb tudást hordoz, hiszen nálunk (a Két Hollós könyvesboltban) nincs idő korlátja az előadónak nézetei megismertetéséhez. Ráadásul olyan nagyon régi előadásokat is láthatsz, amik mára nem vesztették el aktualitásukat és minden időkre szóló üzeneteket tartalmaznak.

Vagy például azért, mert otthon kényelmesen nézheted őket, akár családtagjaiddal, barátaiddal, vagy egy nagy közösséggel együtt, egyetlen belépőjegy áráért. Nem kell beutaznod hozzá a könyvesboltba, és az előadás végeztével nem kell hazautaznod késő este.

De azért is mert, ha 18 órakor  – mert éppen nem értél haza, vagy más dolgod akadt – nem tudsz leülni a közvetítést megnézni, akkor sincs semmi baj, hiszen másnap reggel 8-ig folyamatosan ismételjük az előadást.

Ehhez nem kell mást tenned, mint megadnod egy e-mail címet és egy jelszót, a fizetési felületen kifizetni a beugrót és máris hozzájuthatsz ezekhez a csodákhoz. Van lehetőség a közvetítések díjának sima átutalására is, – ebben az esetben kapsz egy 10 előadásra szóló kódot, amit akkor használsz fel amikor akarsz – de ennek használatáért írj nekünk a kethollos@kethollos.hu e-mail  címre, hogy egyeztetni tudjunk veled.

A közvetítés lehetőségéért mi is bérleti díjat fizetünk egy úgynevezett streamszolgáltatónak. Így az lenne a jó, ha minél többen tudnának kapcsolódni ehhez a lehetőséghez.

KATT IDE A KÖZVETÍTÉSHEZ!

Közvetítés minden nap van, még hétvégeken is. A pontos programot az ESEMÉNYEK rovatunkban találod az ELŐADÁSOK menüpont alatt.

Kérlek add tovább ennek a lehetőségnek a hírét, családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek, hogy sokan megismerkedhessenek a magyar őstörténettel és a magyar hagyománnyal.

KÖSZÖNJÜK HOGY VÉGIG OLVASTAD ÉS SEGÍTESZ!


Ha tetszett Hirdetőtáblánk, kérlek lájkold az alatta lévő lehetőségen! Előre is köszönjük!


Renderelési idő: 0.027060031890869 másodperc.