Hirdetőtábla

A KÖVETKEZŐ HETEK PROGRAMJAI: 

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!


Ha még nem rendelkeztél az adód 1%-áról... gondolj ránk!

Alapítványunk tavaly is értékmentő munkát hajtott végre avval, hogy támogatta a nehéz sorba jutott kutatóinkat, könyveket jelentetett meg, és a gyerkőcök nyári napközistáborát teljes egészében támogatta, így közel 20 gyermek ingyen táborozhatott és ismerkedhetett a magyar műveltséggel egy egész héten keresztül.

Nem tehettük volna meg, ha ti nem tiszteltek meg minket adótok 1%-ával.

EZÚTON IS KÖSZÖNJÜK NAGYLELKŰSÉGETEKET!

Idén is szeretnénk folytatni ezt a tevékenységünket. Kérünk rendelkezz arról, hogy adód 1%-ának mi legyünk a kedvezményezettjei!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Adószámunk: 18731662113

Teljes nevünk: Szerves Műveltség Alapítvány


Miért érdemes a közvetítéseinket nézni?

Természetesen a bennük rejlő tudáson kívül, például azért, mert ezeket az előadásokat máshol nem láthatod. Nincsenek fent a youtube-on, nincsenek fent semmilyen közösségi oldalon. Még ha találsz is hasonló címekkel előadásokat az interneten, a miénk biztos hogy azoknál jóval tartalmasabb, mélyebb tudást hordoz, hiszen nálunk (a Két Hollós könyvesboltban) nincs idő korlátja az előadónak nézetei megismertetéséhez. Ráadásul olyan nagyon régi előadásokat is láthatsz, amik mára nem vesztették el aktualitásukat és minden időkre szóló üzeneteket tartalmaznak.

Vagy például azért, mert otthon kényelmesen nézheted őket, akár családtagjaiddal, barátaiddal, vagy egy nagy közösséggel együtt, egyetlen belépőjegy áráért. Nem kell beutaznod hozzá a könyvesboltba, és az előadás végeztével nem kell hazautaznod késő este.

De azért is mert, ha 18 órakor  – mert éppen nem értél haza, vagy más dolgod akadt – nem tudsz leülni a közvetítést megnézni, akkor sincs semmi baj, hiszen másnap reggel 8-ig folyamatosan ismételjük az előadást.

Ehhez nem kell mást tenned, mint megadnod egy e-mail címet és egy jelszót, a fizetési felületen kifizetni a beugrót és máris hozzájuthatsz ezekhez a csodákhoz. Van lehetőség a közvetítések díjának sima átutalására is, – ebben az esetben kapsz egy 10 előadásra szóló kódot, amit akkor használsz fel amikor akarsz – de ennek használatáért írj nekünk a kethollos@kethollos.hu e-mail  címre, hogy egyeztetni tudjunk veled.

A közvetítés lehetőségéért mi is bérleti díjat fizetünk egy úgynevezett streamszolgáltatónak. Így az lenne a jó, ha minél többen tudnának kapcsolódni ehhez a lehetőséghez.

KATT IDE A KÖZVETÍTÉSHEZ!

Közvetítés minden nap van, még hétvégeken is. A pontos programot az ESEMÉNYEK rovatunkban találod az ELŐADÁSOK menüpont alatt.

Kérlek add tovább ennek a lehetőségnek a hírét, családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek, hogy sokan megismerkedhessenek a magyar őstörténettel és a magyar hagyománnyal.

KÖSZÖNJÜK HOGY VÉGIG OLVASTAD ÉS SEGÍTESZ!


 

Magyar szemmel a nagyvilágban - Inkák lábnyomában Peruban

2022. október 21. – november 4. 

SZÁNTAI LAJOS vezetésével!

Dél-Amerika legszebb országa varázslatos meglepetéseket tartogat. Peru maga az élő történelem. Az ősi idők emlékei a mai napig fennmaradtak, így az utazót magával ragadják a spanyol gyarmati korszak építészeti remekművei, Machu Picchu rejtélyes romjai, vagy a lenyűgöző inka főváros, Cuzco. S ha a múlt lenyűgöző emlékei varázslatos tájakkal és egyedülálló élővilággal párosulnak, akkor a világ egyik legizgalmasabb úti célját kapjuk. Ráadásul ott vannak a híres icai fekete kövek, amelyek jóval túl mutatnak azon, amit ma egyáltalán emberi történelemnek nevezünk...

KATT IDE AZ UTAZÁS LEÍRÁSÁÉRT!

Jelentkezés és további információk: Két Hollós könyvesbolt (Bp. 1081 Kenyérmező u. 3/a., telefon: +36 1 630-9043)


11. KÉT HOLLÓS NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR! ISMÉT TÉRÍTÉSMENTESEN!

Katt ide a további információkért!

Öt nap felhőtlen móka és kacagás a szervesműveltség jegyében!

Jelentkezés és további információk: Két Hollós könyvesbolt (Bp. 1081 Kenyérmező u. 3/a. telefon: +36 1 630-9043)


 


Egyiptomba készülünk!

100 éve hogy Tutankhamon ismét velünk van...

Most elindulunk egy újabb találkozásra vele! Tutankhamon Királyok völgye-beli sírja régészeti szenzáció, a XX. századig szinte az egyetlen érintetlenül fennmaradt fáraósír. A sírba az ókorban betörtek ugyan, mégis a benne elhelyezett tárgyak nagy része megmaradt, köztük a fáraó szarkofágja is, benne a múmiával. A sírt 1922. november 4-én a brit Howard Carter találta meg több évnyi kutatás után. A felfedezésnek köszönhetően az addig szinte ismeretlen fáraó Egyiptom egyik leghíresebb történelmi személyévé vált, sírkincsei több darabja, közte az aranymaszk, a legismertebb ókori műkincsek közé tartoznak.

Ezen az úton ő lesz a főszereplő, de persze Egyiptom sok-sok különlegességével is megismerkedünk majd ARADI LAJOS vezetésével.

További információkért katt ide!


Ha tetszett Hirdetőtáblánk, kérlek lájkold az alatta lévő lehetőségen! Előre is köszönjük!


Renderelési idő: 0.027468204498291 másodperc.